sobota 22. prosince 2012

loučení

Jdu sem jen na skok chtěla jsem se pochlubit těma slíbenýma fotkama. A taky bych chtěla poděkovat všem kteří sem chodí číst. A taky bych ještě chtěla popřát všem krásné,klidné,pohodové a bohaté vánoce. děkuji.
1.čepice pro brášku snad ho nenapadne sem koukat
2.malá pozornost k dárečkům chtěla bych napíchat všem.
4. nugátový likér už jsem o něm tady psala
 
 
 
 



 

4 komentáře:

  1. Čeice se bude určitě líbit, kouličky jsou kouzelné - já zatím nenašla odvahu je zkusit. Likér musí být výborný, třeba ho někdy udělám, díky za odkaz na recept. Přeji Ti krásné a klidné Vánoce a v novém roce pevné zdraví, hodně štěstí a doufám, že se budeme na tvých stránkách pravidelně "setkávat". Ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát it děkuji Zuzko.:)) Jsi hodná, že ke mně chodíš nakukovat dělá my to velkou radost. I já si ráda čtu co píšeš.:)) Také ti přeji nádherné vánoce a klidný a veselý další rok :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný podvečer, věřím, že dárečky potěšily příjemce ... a nugátový likér se chystám připravit, slyším samou chválu a vypadá taaak lákavě / a což potom ta chuť/!
    Maru

    OdpovědětVymazat
  4. maru..bratr měl obrovskou radost a nešetřil chválou..drobnosti taktéž potěšily a nugátový likér..nemám slov. vlastně jo je ho málo.:o))

    OdpovědětVymazat