neděle 18. srpna 2013

Všechno se točí kolem příprav na svatbu

Všechny zdravím teda myslím ty co si ke mně chodí číst. A děkuji za milé reakce a povzbudivé slova. Je to velice pěkné zjištění, že někoho ty moje zápisky zajímají.
No a teď k věci jak už naznačuje nadpis vše se točí jen kolem naší plánované svatby. Už máme i svatebního koordinátora na kterého se pasovala moje teta. Je to opravdu organizátorka. Takže hned jak jsme se po dovolených potkaly tak to začalo. Prstýnky,oznámení,holič,šaty,obleky,květiny,obřad,hostina a asi milion dalších jiných věcí co je potřeba ještě doladit. No zkrátka to by jednomu praskla hlava.:) Takže díky za ní, že se aspoň vše dalo do pohybu. Co už vím jistě a určitě je že barevně budeme mít svatbu do fialova. A květinovou výzdobu budou tvořit převážně královské lilie. Miluji jejich sytou barvu a intenzivní vůni. To je fantazie.Ale třeba pořád netušíme kde bude hostina. To je zatím vše v jednání a vybíráme ze dvou variant. Levné a drahé. Drahá je opravdu drahá. už za necelých 14 dní jdu na zkoušku ke kadeřnici. Tak to bude taky super. A dneska večer jedeme s mamkou objednat cukroví. Tak aspoň jednu položku si můžeme už odškrtnout. Sice je to dost málo, ale aspoň něco.:)
A dnes je taky hodně vyjímečný den. Končí mi moje letní brigáda. Tak to mám dneska tady takový poslední. A je to príma den to zase jo. Přijel my kamarád který má jakýsi problém takže se mu budu muset jít věnovat. Tak děkuji všem kdo nakoukli. A jak budu mít zase chviličku tak se ukážu

7 komentářů:

  1. Tak ať přípravy probíhají bez zádrhelů a hlavně ať všechno správně "klapne" - budu držet palce. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji za milou návštěvu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věruš svatba bude určitě úžasná! Však takové svatby být mají:-)
    Ajka

    p.s. nemohla by sis sem dát kolonku pravidelní čtenáři, abych se mohla přihlásit? Mě to jinak prostě nejde:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Věruš na hlavním panelu klikneš na rozvržení, klikneš na přidat gadget, tam klikneš na pravidelní čtenáři a nakonec klikneš uložit.
    Kdyby ti to nešlo tak písni a zkusim to napsat víc polopaticky:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji snad se povedlo. To se uvidí.:))

    OdpovědětVymazat
  6. Věruš pořád nic..... nepovedlo:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Wěrgl,
    já moc děkuji za komentík a gratuluji také k svatbě :-)
    Ať přípravy proběhnou v co největším klidu a pohodě a ten den D si užijete hlavně Vy dva dle svých představ !
    Protože ze své zkušenosti dobře vím, že se nelze zavděčit lidem všem!

    OdpovědětVymazat