středa 11. prosince 2013

můj první pokus o poživatelné jídlo :D

No co se dá dělat, když už tu kuchyň  mám tak ji musím i náležitě ozkoušet.:D. A tak jsem si včera lámala hlavu tím co bych uvařila pro svého muže aby to bylo něco extra, ale  abych to zvládla. No a po docela dlouhé konzultaci s omladinou, která mimo jiné trvala do 1 hodiny ranní a odehrávala se na místní zastávce, jsem se ráno probudila sice o hodinu později než jsem chtěla, ale dala jsem se do toho. Na menu dne bylo: polévka česneková( no řeknete si nudáá jo to jo, ale v mém podání zážitek teda myslím hihi. Pálilo to jak čert a když se na talířek rozklepne vajíčko a nastrouhá sýr pak je to něco úplně jiného). A jako další chod a hřeb oběda byl- zapečený pangasius na domácím zelí a bramborech. A k tomu teda musím ještě taky něco povědět lépe řečeno napsat. to jsme vymyslely při nočním rozjímání. a přiznávám se opravdu jsem měla obavy z toho co vznikne. A světe div se ono se to povedla  co víc bylo to moc dobré. A já věřím, že mě to bude motivovat k tomu abych se nebála vařit a abych si to užívala. A jak jsem to dělala. Nic moc tajného. Povařila jsem brambory, a podusila zelí na cibulce a vše jsem pak naskládala do zapékací mísy v pořadí brambory, zelí, pangas,zelí, brambory. A jen při té vzpomínce se olizuji.:)) Mňam. Tak kdybyste někdo zkoušeli určitě napište zda vám taky chutnalo.

1 komentář:

  1. Pro mě neobvyklá kombinace, zelí s rybou:-))
    Dělám s mletým masem:-)

    OdpovědětVymazat